I fire tiår var Holger Goldberg fra Fachvereinigung Nordrhein og Peter Zander det faste organiserende teamet på 'Europäische Taxi Messe' (ETM) - den største drosjesmessen i Europa - og Kölnmessen var møtepunktet for (hovedsakelig) Tysk taxisektor hvert annet år.. Mye har endret seg for 2022 (4.-5. november 2022): Holger Goldberg, den andre drivkraften bak messen, har nylig trukket seg tilbake og en ny organisasjon, arrangør og lokasjon er opprettet.

I følge fagbladet Passasjertransport Magazine I 2022 arrangeres messen i utstillingsbygningene i Essen, og Michael Stehr er arrangør på Taxi- und Mietwagenverband Deutschland (TMV). Den andre fagforeningen (Bundesverband Taxi und Mietwagen - BVTM) er ikke lenger involvert i ETM. Mye av det 'gamle' må bevares, det er intensjonen, men det kommersielle og politiske rammeprogrammet vil endre seg betydelig på grunn av den endrede foreningsstrukturen.

Stehr er allerede overbevist om flyttingen til Essen: “Essen har overbevist oss på alle måter som stedet for den europeiske taximessen. Med den moderne infrastrukturen og den riktige størrelsen på nettstedet, finner utstillerne våre de ideelle forutsetningene for et vellykket utseende. "

Messen blir satt opp på samme måte som tidligere tiår, slik den nye formannen i bransjeforeningen, Markus Gossmann, understreker: «Næringsforeningen vil fortsette mange etablerte tradisjoner på neste messe. Dette inkluderer både de kommersielt-politiske hendelsene og det velkjente lotteriet. Utstillingen og de kommersielt-politiske hendelsene gjenspeiler et stort antall nye emner som for tiden opptar sektoren. I tillegg til de klassiske drosjebilene og minibussene, pluss spesialkjøretøyer for transport av funksjonshemmede, inkluderer tilbudet av utstillere på den europeiske taxi -messen også kjøretøyer med nye drivkonsepter. Vi forventer også et bredere spekter av produsenter av informasjonsteknologi for kraftstasjoner og kjøretøyer, samt betalingssystemer. ”

For første gang i den lange historien til ETM, var det en pause fra den vanlige toårige syklusen høsten 2020 på grunn av korona-kontaktbegrensninger. Våren 2020 var det allerede besluttet å holde neste messe fra 4. til 5. november 2022.

Det er ennå ikke klart om den tradisjonelle taxikongressen til IRU, som de siste årene alltid har blitt holdt parallelt med messen og tiltrukket et stort antall internasjonale besøkende, vil flytte til Essen sammen med messen. Lederen for IRU -taxigruppen, Christian Holzhauser, indikerte i det tyske drosjehandelsbladet Taxi Times at det ennå ikke er gjort noen avtale og derfor ikke er tatt noen avgjørelse.

Skiftet i arrangøren har absolutt noe å gjøre med det. Siden årsskiftet 2020/2021 har Tyskland nå hatt to taxifaglige organisasjoner, TMV og BVTM. Denne endrede assosiasjonsstrukturen vil også påvirke rammeprogrammet for den europeiske børsen.

Frem til nå har Fachvereinigung Nordrhein alltid organisert messen sammen med BVTM. Men etter splittelsen rundt årsskiftet 2020/2021 og starten på den nye organisasjonen TMV - som også inkluderer Fachvereinigung Nordrhein - er det to taxifaglige foreninger.

TMV vil absolutt holde sine årlige medlemsmøter dagen før messen i Essen og forme konferanseprogrammet - som sist ble arrangert av BVTM - av messen med vekt på økonomiske og politiske fokuspunkter for sektoren. Den delvise dereguleringen av den tyske taxi- og leiebilsektoren vil sikkert spille en rolle i dette.

I fire tiår var Holger Goldberg fra Fachvereinigung Nordrhein og Peter Zander det faste organiserende teamet på 'Europäische Taxi Messe' (ETM) - den største drosjesmessen i Europa - og Kölnmessen var møtepunktet for (hovedsakelig) Tysk taxisektor hvert annet år.. Mye har endret seg for 2022 (4.-5. november 2022): Holger Goldberg, den andre drivkraften bak messen, har nylig trukket seg tilbake og en ny organisasjon, arrangør og lokasjon er opprettet.

I 2022 arrangeres messen i utstillingsbygningene i Essen, og Michael Stehr er arrangør på Taxi- und Mietwagenverband Deutschland (TMV). Den andre fagforeningen (Bundesverband Taxi und Mietwagen - BVTM) er ikke lenger involvert i ETM. Mye av det 'gamle' må bevares, det er intensjonen, men det kommersielle og politiske rammeprogrammet vil endre seg betydelig på grunn av den endrede foreningsstrukturen.

Stehr er allerede overbevist om flyttingen til Essen: “Essen har overbevist oss på alle måter som stedet for den europeiske taximessen. Med den moderne infrastrukturen og den riktige størrelsen på nettstedet, finner utstillerne våre de ideelle forutsetningene for et vellykket utseende. "

Messen blir satt opp på samme måte som tidligere tiår, slik den nye formannen i bransjeforeningen, Markus Gossmann, understreker: «Næringsforeningen vil fortsette mange etablerte tradisjoner på neste messe. Dette inkluderer både de kommersielt-politiske hendelsene og det velkjente lotteriet. Utstillingen og de kommersielt-politiske hendelsene gjenspeiler et stort antall nye emner som for tiden opptar sektoren. I tillegg til de klassiske drosjebilene og minibussene, pluss spesialkjøretøyer for transport av funksjonshemmede, inkluderer tilbudet av utstillere på den europeiske taxi -messen også kjøretøyer med nye drivkonsepter. Vi forventer også et bredere spekter av produsenter av informasjonsteknologi for kraftstasjoner og kjøretøyer, samt betalingssystemer. ”

For første gang i den lange historien til ETM, var det en pause fra den vanlige toårige syklusen høsten 2020 på grunn av korona-kontaktbegrensninger. Våren 2020 var det allerede besluttet å holde neste messe fra 4. til 5. november 2022.

Det er ennå ikke klart om den tradisjonelle taxikongressen til IRU, som de siste årene alltid har blitt holdt parallelt med messen og tiltrukket et stort antall internasjonale besøkende, vil flytte til Essen sammen med messen. Lederen for IRU -taxigruppen, Christian Holzhauser, indikerte i det tyske drosjehandelsbladet Taxi Times at det ennå ikke er gjort noen avtale og derfor ikke er tatt noen avgjørelse.

Skiftet i arrangøren har absolutt noe å gjøre med det. Siden årsskiftet 2020/2021 har Tyskland nå hatt to taxifaglige organisasjoner, TMV og BVTM. Denne endrede assosiasjonsstrukturen vil også påvirke rammeprogrammet for den europeiske børsen.

Frem til nå har Fachvereinigung Nordrhein alltid organisert messen sammen med BVTM. Men etter splittelsen rundt årsskiftet 2020/2021 og starten på den nye organisasjonen TMV - som også inkluderer Fachvereinigung Nordrhein - er det to taxifaglige foreninger.

TMV vil absolutt holde sine årlige medlemsmøter dagen før messen i Essen og forme konferanseprogrammet - som sist ble arrangert av BVTM - av messen med vekt på økonomiske og politiske fokuspunkter for sektoren. Den delvise dereguleringen av den tyske taxi- og leiebilsektoren vil sikkert spille en rolle i dette.

I fire tiår var Holger Goldberg fra Fachvereinigung Nordrhein og Peter Zander det faste organiserende teamet på 'Europäische Taxi Messe' (ETM) - den største drosjesmessen i Europa - og Kölnmessen var møtepunktet for (hovedsakelig) Tysk taxisektor hvert annet år.. Mye har endret seg for 2022 (4.-5. november 2022): Holger Goldberg, den andre drivkraften bak messen, har nylig trukket seg tilbake og en ny organisasjon, arrangør og lokasjon er opprettet.

I følge fagpublikasjonen Personenvervoer Magazine vil messen arrangeres i 2022 i utstillingsbygningene i Essen og Michael Stehr er arrangør på Taxi- und Mietwagenverband Deutschland (TMV). Den andre fagforeningen (Bundesverband Taxi und Mietwagen - BVTM) er ikke lenger involvert i ETM. Intensjonen er at mye av det "gamle" må bevares, men det kommersielle og politiske rammeprogrammet vil endres betraktelig som følge av den endrede foreningsstrukturen.

Stehr er allerede overbevist om flyttingen til Essen: “Essen har overbevist oss på alle måter som stedet for den europeiske taximessen. Med den moderne infrastrukturen og den riktige størrelsen på nettstedet, finner utstillerne våre de ideelle forutsetningene for et vellykket utseende. "

Messen blir satt opp på samme måte som tidligere tiår, slik den nye formannen i bransjeforeningen, Markus Gossmann, understreker: «Næringsforeningen vil fortsette mange etablerte tradisjoner på neste messe. Dette inkluderer både de kommersielt-politiske hendelsene og det velkjente lotteriet. Utstillingen og de kommersielt-politiske hendelsene gjenspeiler et stort antall nye emner som for tiden opptar sektoren. I tillegg til de klassiske drosjebilene og minibussene, pluss spesialkjøretøyer for transport av funksjonshemmede, inkluderer tilbudet av utstillere på den europeiske taxi -messen også kjøretøyer med nye drivkonsepter. Vi forventer også et bredere spekter av produsenter av informasjonsteknologi for kraftstasjoner og kjøretøyer, samt betalingssystemer. ”

For første gang i den lange historien til ETM, var det en pause fra den vanlige toårige syklusen høsten 2020 på grunn av korona-kontaktbegrensninger. Våren 2020 var det allerede besluttet å holde neste messe fra 4. til 5. november 2022.

Det er ennå ikke klart om den tradisjonelle taxikongressen til IRU, som de siste årene alltid har blitt holdt parallelt med messen og tiltrukket et stort antall internasjonale besøkende, vil flytte til Essen sammen med messen. Lederen for IRU -taxigruppen, Christian Holzhauser, indikerte i det tyske drosjehandelsbladet Taxi Times at det ennå ikke er gjort noen avtale og derfor ikke er tatt noen avgjørelse.

Skiftet i arrangøren har absolutt noe å gjøre med det. Siden årsskiftet 2020/2021 har Tyskland nå hatt to taxifaglige organisasjoner, TMV og BVTM. Denne endrede assosiasjonsstrukturen vil også påvirke rammeprogrammet for den europeiske børsen.

Frem til nå har Fachvereinigung Nordrhein alltid organisert messen sammen med BVTM. Men etter splittelsen rundt årsskiftet 2020/2021 og starten på den nye organisasjonen TMV - som også inkluderer Fachvereinigung Nordrhein - er det to taxifaglige foreninger.

TMV vil absolutt holde sine årlige medlemsmøter dagen før messen i Essen og forme konferanseprogrammet - som sist ble arrangert av BVTM - av messen med vekt på økonomiske og politiske fokuspunkter for sektoren. Den delvise dereguleringen av den tyske taxi- og leiebilsektoren vil sikkert spille en rolle i dette.

Les også: Mercedes Benz-ikon Henri Tordoir stopper drosjeteller

Europäische Taxi Messe 'ny stil' flytter fra Köln til Essen i 2022
Utskriftsvennlig, PDF og e-post