Forsøket på å reservere en sykkelplass på toget er en stor flopp. I stedet for at en slik reservasjon gjør det lettere for den reisende, oppstår det hovedsakelig problemer under reisen, og testen beviser også at NS ikke bør følge opp den. I følge De Telegraaf er dette konklusjonen til reiseorganisasjonen Rover og Fietsersbond etter en evaluering av pilotsykkelreservasjonene til NS. Interessegruppene oppfordrer transportøren i en 'svart bok' til ikke å følge opp testen.

“Fra 10. juli til 15. september testet NS å reservere sykkelplass på toget, noe som resulterte i omtrent to hundre klager som ble mottatt av Rover og Fietsersbond. Reisende rapporterte om en rekke problemer under rettssaken, sier Rover -direktør Freek Bos.

Det største problemet viste seg å være at reservasjonen for den reisende ikke garanterte et faktisk sted.

Les også: Rover Amsterdam ønsker et unntak fra 30 km/t for offentlig transport

HTM -trikk på Haag sentralstasjon
Utskriftsvennlig, PDF og e-post