Så enkelt kan det være, du trenger ikke engang å installere taksameter.

Drosjeselskaper i Flandern overholder umiddelbart registreringsplikten hos Chiron ved å bruke den billigere Pitane Compact. Den fullt integrerte Chiron-håndteringen er fullstendig overtatt av Eindhoven-programvareselskapet Censys BV, som betyr veiledning og registrering av søknaden. Chiron er den sentrale reisedatabasen for individuelt betalt passasjertransport til den flamske regjeringen.

Pitane Compact ble utviklet for den uavhengige taxisjåføren og gir et online system og Pitane Driver App for å administrere alle drosjeturer. Alle data om bestillinger, kunder, sjåfører lagres sikkert og overholder GDPR-lovgivningen. Sjåføren sparer også på utskrift og skåner dermed miljøet, fordi kjørekvitteringen sendes automatisk til kunden på epost i etterkant.

lovgivning

Lovverket om kjøretøyutleietjenester med sjåfør gjelder kun for kjøretøy som er egnet for transport av inntil ni personer, inkludert sjåføren. Bedrifter, reisebyråer, helseforsikringer etc. kan også benytte seg av en bilutleietjeneste med sjåfør dersom de inngår en rammeavtale med et transportselskap for å frakte blant annet deres kunder, besøkende, medlemmer. Plikten til å videresende reisedata til Chiron, den sentrale databasen til den flamske regjeringen, gjelder for alle reiser foretatt med kjøretøy under en IBP-lisens (individuell betalt passasjertransport) fra 1. januar 2020.

Pitane Compact leveres til drosjesjåføren innen 3 til 5 virkedager etter mottak av nødvendig informasjon og kan avbestilles månedlig, du betaler på forhånd for bruksperioden. Med Pitane Driver-driverapplikasjonen kan du enkelt logge på med din nettkonto og starte skiftet via applikasjonen. 
Relaterte artikler:
Pitane Compact og Pitane Driver App - egnet for Chiron-kobling
Utskriftsvennlig, PDF og e-post