Europa
KLM vil legge destinasjonene Nantes, Aarhus og Katowice til sitt europeiske nettverk. Fra 29. oktober 2022 vil Nantes bli servert to ganger om dagen og Aarhus og Katowice en gang om dagen. Nytt i det europeiske nettverket er også Rovaniemi (Finland), hvor KLM flyr en gang i uken fra 3. desember 2022 til 25. mars 2023. I tillegg vil KLM skalere opp antall flyvninger til Teeside, Humberside, Cardiff, Southampton (Storbritannia) og Graz (Østerrike). Til slutt vil Napoli (Italia) og Split (Kroatia) begge bli servert daglig. Dette er nytt om vinteren, men en fortsettelse av sommerruta.

Nord Amerika
Totalt vil KLM fly til nitten destinasjoner i Nord-Amerika (Canada, USA, Mexico) denne vinteren, og utgjøre 11 prosent flere seter sammenlignet med 2019. For eksempel vil KLM fly til Los Angeles ti ganger i uken denne vinteren, noe som utgjør til tre ekstra flyvninger per uke sammenlignet med forrige vinter. Austin-destinasjonen, som startet i sommer, fortsetter. Cancún (Mexico) er en vinterdestinasjon som KLM introduserte i 2021 og vil tilby igjen i år.

KLMs nye Premium Comfort-klasse kan bestilles i vinter til ulike destinasjoner i USA og Canada. I denne klassen, som ligger et sted mellom Economy Class og World Business Class, opplever kundene et nytt KLM-servicekonsept i en egen hytte med komfortable seter og god benplass.

Karibia og Surinam
Til Karibia (spesielt Antillene) har antall seter økt med over 20 % denne vinteren sammenlignet med 2019. For eksempel vil KLM tilby Curaçao minst ti ganger i uken, med to flyvninger om dagen i juletiden. På flyturen til Aruba i kombinasjon med Bonaire vil KLM daglig bruke det største flyet i sin flåte, Boeing 777-300ER (408 seter). Som vinteren 2021 vil KLM også tilby fly til Bridgetown (Barbados) og Port of Spain (Trinidad & Tobago) denne sesongen.

Sør Amerika
Antall ledige seter på flyreiser til Sør-Amerika vil øke med 6 % i vinter sammenlignet med fjoråret. KLM flyr daglig til Argentina, Brasil, Chile, Colombia og Peru. Costa Rica flys fire ganger i uken. KLM vil operere fem flyvninger i uken til Paramaribo, også med Boeing 777-300ER. KLM vil også kombinere Buenos Aires (Argentina) med Santiago de Chile (Chile) igjen.

Afrika
KLM introduserer tre ekstra flyvninger i uken til Cape Town, Sør-Afrika. I tillegg til den daglige dagflyvningen, kan kundene nå også velge nattflyvning tre ganger i uken. Passasjerer kan også fly til Zanzibar om vinteren i kombinasjon med Dar es Salaam (begge Tanzania). Det er i økende grad mulig å bestille KLMs nye Premium Comfort-klasse på flyreiser til Nairobi og Dar es Salaam. I nær fremtid vil KLM utstyre flere og flere langdistansefly med dette nye produktet, og starter med Boeing 787 Dreamliners.

Asia
Antall ledige seter til Asia har økt med ikke mindre enn 50 % sammenlignet med fjoråret. Dette er fordi et stort antall destinasjoner i Sørøst-Asia har gjenåpnet dørene for utenlandske besøkende. Flyreiser til/fra Tokyo Narita vil operere uten stopp igjen denne vinteren. KLM vil imidlertid fortsette å fly via en omvei, fordi russisk luftrom er stengt.

Flyreiser til Kuala Lumpur (Malaysia), som fortsetter til Jakarta (Indonesia), vil også gå direkte denne vinteren, i stedet for via Singapore. I fjor sommer gjenopptok KLM flyvningene til Bangalore (India). Disse flyvningene vil fortsette denne vinteren. Flyreiser til Kina er foreløpig begrenset. KLM vil fly til Shanghai/Hangzhou tre ganger i uken denne vinteren med mellomlanding i Seoul Incheon, ifølge flyselskap.

Bilde over: NextNewMedia/ Shutterstock.com.

Utskriftsvennlig, PDF og e-post