Drosjesjåføren hadde en kunde i bilen som ikke kunne betale, men heller ikke visste hvor han skulle gå.

Arnhem-Sør-politiet får ofte spørsmål om hva de liker med arbeidet sitt. Og så kommer standardsvaret, variasjonen, hver dag er annerledes. Sist søndag begynte det «annerledes» igjen på grunn av melding fra en drosjesjåfør. Drosjesjåføren hadde en kunde i bilen som ikke kunne betale, men heller ikke visste hvor han skulle gå.

Det gjaldt en belgisk taxi som hadde kjørt fra Antwerpen til Arnhem, skriver Arnhem-agenter på Facebook. Politiet fant en ung mann i nærheten av taxien som sov i baksetet. Da han våknet, viste det seg at han fortsatt var godt påvirket av alkohol. Selv hadde han ingen anelse om hvor han var. Han hadde vært ute i Antwerpen lørdag kveld. 

Endelig kom politie til den konklusjon at han ikke engang bor i nærheten av Arnhem og burde ha blitt ført til hotellet sitt i Antwerpen. Sammen med mannen kjørte drosjesjåføren tilbake til Antwerpen for umiddelbart å ordne kostnadene. Regningen vil være rundt $800. Uansett har kunden en spesiell historie å fortelle, hvis han fortsatt vet hva som har skjedd.

Relaterte artikler:
Kalenderpakke
Utskriftsvennlig, PDF og e-post