Bryssel Catering Federation - den enda professionella organisationen för gästfrihetsarbetsgivare i Bryssel - och Taxis Verts, den största Brysselbörsen för on-demand-transporter, går samman för att hjälpa Bryssels gästfrihetssektor, som - liksom taxisektorn - har drabbats hårt sedan koronakrisen började, ge ett lyft och därmed återuppliva Brysselregionen. Enligt den oberoende plattformen för persontransporter Tidskriftspassagerartransport Taxis Verts avsätter 50.000 9 € i taxiturer för detta, som kan användas så snart åtgärderna är avslappnade den XNUMX juni. Dessutom sätter det upp olika kommunikationskampanjer.

”Med den här åtgärden vill vi stödja restauranger och barer i Bryssel som, precis som taxisektorn, genomgår en mycket svår period sedan hälsokrisen började. Med detta samarbete vill vi bidra till att återuppta aktiviteten i båda våra sektorer genom att göra det lättare för Brysselborna att ta sig runt. Vi sätter upp en serie kommunikations- och kundnyttakampanjer. Medlemmar i Bryssel Hospitality Federation kommer att kunna erbjuda sina kunder taxiturer till ett värde av € 10, så att de kan åka till och från restauranger och barer med taxi. "

Jean-Michel Courtoy, VD för Taxis Verts.

Bryssel Catering Federation representerar intressen för små och medelstora företag i Bryssel och egenföretagare som är verksamma inom cateringbranschen. ”Vi har precis tecknat ett historiskt avtal med Taxis Verts. Aldrig tidigare har ett sådant avtal undertecknats för att uppmuntra och underlätta förflyttningen av våra Horeca-medlemmars kunder ”, säger Fabian Hermans, chef för Federation Ho.Re.Ca Bryssel. "Restaurang La Patinoire tackar Taxis Verts för deras stöd till Horeca", tillägger Frédéric Eberhart, chef för La Patinoire och medlem av Hospitality Federation Bryssel.

Taxis Verts planerar också andra stödåtgärder, till exempel samarbetet med den franskspråkiga nyhetskanalen LN24 för programmet "#jaimemonresto". Ett initiativ som ger restaurangägare en scen och stöder dem i samband med den fullständiga återöppningen den 9 juni. Rabatten, i form av en kampanjkod, kan användas för en beställning med betalning i appen i appen Taxis Verts. Detaljer finns på via detta länk.

Läs också: Tetra + -premien utökades till taxi- och VVB-företag

Taxibilar
Utskriftsvänlig, PDF och e-post