Transvision och sjukförsäkringsbolag asr och ONVZ kommer att fortsätta samarbetet. De senaste månaderna har dominerats av en långvarig upphandlingsprocess för sittande patienttransport för asr och ONVZ. I tisdags, efter att ha avslutat den sista fasen, tilldelades kontraktet Transvision. För Transvision innebär detta en fortsättning på samarbetet med asr och ONVZ. Kontraktet har en löptid på fem år och omfattar all sittande patienttransport för försäkrade som omfattas av asr- och ONVZ -etiketterna.

"Vi är stolta över det uppnådda resultatet och ser fram emot att fortsätta det konstruktiva och trevliga samarbetet!"

Laurens van Remortele, VD Transvision

Tillsammans med transportörerna kommer Transvision återigen att göra allt för att under de kommande åren transportera varje försäkrad person som använder sittande patienttransport på ett trevligt, bekvämt och säkert sätt. Tillsammans med sjukförsäkringsbolagen arbetar de med vidareutveckling inom områden som hållbarhet och digitalisering. 

Enligt Daphne Vermeulen, konsult Zorg ONVZ, har de haft glädje av samarbetet med Transvision de senaste åren och är glada över att de kommer att fortsätta att ordna taxitransporter för sina försäkringstagare under de kommande åren. Gerlach Wollersheim, Healthcare Buyer asr Insurance, indikerar att hon efter en intensiv och spännande inköpsprocess är glad över att kunna fortsätta det trevliga samarbetet med Transvision. Vår redaktion önskar också Transvision all framgång med samarbetet mellan asr och ONVZ under de kommande fem åren.

Läs också: WMO transporterar Amstelveen och Aalsmeer till MRC

Transvision och sjukförsäkringsbolag asr och ONVZ kommer att fortsätta samarbetet.
Utskriftsvänlig, PDF och e-post