KLM förstår att planering av en resa under covid-19-pandemin kan innebära osäkerhet för kunderna. Reglerna kring resor förändras ständigt och skiljer sig från land till land. Just nu är det väldigt viktigt för kunderna att ha de mest uppdaterade kraven per land när de planerar sin resa. Det är därför KLM nyligen började erbjuda den interaktiva "Var kan jag flyga till?" Karta. Den här kartan visar aktuella resekrav för alla länder som KLM flyger till. Detta gör att kunderna kan välja sin nästa destination med ett ögonkast. Resekraven visas baserat på avreseland och kundens vaccinationsstatus.

Så fungerar 'Var kan jag flyga till?' interaktiv karta

När de planerar sin resa kan kunderna klicka https://www.klm.nl/travel-guide/where-can-i-fly-to ange sin avreseflygplats eller land. De kan sedan gå igenom den interaktiva kartan för att se de senaste resekraven för destinationerna som erbjuds av KLM. Om kunder är vaccinerade kan de klicka på knappen "Jag är helt vaccinerad" för att se resekrav som är anpassade till deras status. När kunder klickar på en destination dirigeras de till vår TravelDoc-webbplats, där de kan se detaljerade resekrav för den valda destinationen. Utöver denna tjänst råder KLM holländska kunder att konsultera webbplatsen www.wijsopreis.nl för aktuella reseråd från den holländska regeringen.

KLM: hög hygienstandard, flexibla bokningar och hög kunduppskattning

KLM flyger passagerare till sin destination på ett fullt ansvarsfullt sätt. KLM har satt högsta möjliga standard inom hygienåtgärder, både före, under och efter resan, för vilken forskningsbyrån APEX har tilldelat diamantstatus. Detta gör KLM till ett av de ledande flygbolagen inom hygien och hälsosäkerhet. Dessutom erbjuder KLM sina kunder maximal flexibilitet när de bokar, ändrar eller avbokar resan. KLM har återigen tilldelats fem stjärnor av APEX; baserat på kundrecensioner av tjänsten och produkten, enligt KLM.

Foto nedan: KLM bildbank.

Läs också: KLM återupptar nästan fullt nätverk

Den interaktiva "Var kan jag flyga?" karta över KLM.
Utskriftsvänlig, PDF och e-post