De holländska järnvägarna ser tillbaka med en bra känsla på loppet av Fyrdagarsmarschen i Nijmegen. 2020 och 2021 ställdes Fyrdagarsmarschen in på grund av utbrottet av coronaviruset. I år var det fyra dagar långa evenemanget efter samråd en dag kortare på grund av de tropiska temperaturerna på tisdagen, den här gången gick starten på onsdagen. Extra tidiga och extra långa tåg gick enligt en ändrad tidtabell för att få vandrare till start. Extra anställda stod redo vid Nijmegens station för att välkomna alla och ge reseråd. Två speciella NS Hop-on Hop-off-tåg gick också från Nijmegens station till centrum.

”Fyrdagarsmarschen är också ett unikt evenemang för oss med ett stort antal resenärer. Vi gör det bästa av detta med extra och längre tåg. Genom grindarna kunde vi lotsa alla resenärer in och ut ur stationen i etapper. Som ett resultat säkerställer du ett bra flöde och alla går snabbare i och ur tåget. Även om det tog lite tid att vänja sig för alla, svarade majoriteten av resenärerna bra på det. Alla har kommit hem."

Sander Venneman, socialförsäkringschef NS.

För festerna gick tågen på ett speciellt nattnät så att även de kunde återvända hem säkert. Denna upplaga tog inte mindre än 400.000 90.000 besökare tåget till Nijmegen. De flesta besökare, cirka 400.000 XNUMX, kom till Nijmegen på fredagen för inträdet. För att få alla dessa XNUMX XNUMX besökare av tåget så säkert och snabbt som möjligt installerade NS portar framför stationen. Detta gjorde att alla kunde gå in och ut ur stationen i etapper. Det fanns mycket att göra på stationstorget och delade också NS på fredagar gladiolus till resenärer, det var mycket roligt.

Foto ovan: NS bildbank.

”Det är otroligt hur hårt mina kollegor har jobbat. Från konduktör, chaufför, Säkerhets- & Servicemedarbetare, utropare, servicemedarbetare till kollegor i butikerna. Det var en lång dag för alla, men stämningen på stationen var överlag mycket god. Vi hoppas att se alla vandrare och festglada igen nästa år."

Sander Venneman, socialförsäkringschef NS.
Relaterade artiklar:
Utskriftsvänlig, PDF och e-post