Rotterdam -transportföretaget Maasstad vann det första paketet med studenttransporter i Drechtsteden för kommunerna Barendrecht, Hoeksche Waard, Capelle aan den IJssel, Nissewaard, Ridderkerk och Rotterdam. Persontransporter Centrala Nederländerna och Stam kan börja arbeta med de andra partierna. Det totala anbudet delades upp i fyra delar och avser studenttransporter i kommunerna Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht och Zwijndrecht, och ungdomsvårdstransporter i hela Sydhollandsregionen. De tre transportörerna kommer att styra transporterna fram till 2025.

Maasstad Directing Central gör det möjligt för människor att förstora sin värld. Kunder och anställda uppskattar företaget eftersom företaget fick 8.0 för sin service i den senaste KTO & MTO. En överraskande ny aktör på marknaden för offentlig upphandling vars namn vi ser oftare. 2004 grundarna Harun och Ejder Yildiz van Maasstad Regie Centrale började som egenföretagare utan personal inom en stor transportorganisation som är aktiv i den större regionen runt Rotterdam. 

Från start har fokus legat på så kallade kontraktstransporter, idag målgruppstransporter. Den ekonomiska hänsynen till att vilja genomföra kontrakt som kan beräknas i god tid har inte varit huvudmotivationen för detta ursprungligen familjeföretag för de två bröderna. Pengar har inte varit drivkraften bakom den ibland turbulenta tillväxten företaget har upplevt. Tillfredsställelse och lite stolthet är saker som motiverar. De kommer från æren för att de gör ett jobb så bra som möjligt och inte vill att kunden ska klaga eftersom han eller hon inte får vad som förväntas. Tillväxten orsakades faktiskt av möjligheterna på vägen, att fylla i uppdrag som andra inte tyckte var tillräckligt intressanta.

(artikel fortsätter efter bild)

"Vi tar hand om ledningen med hjälp av proffs som har system som anses vara toppmoderna med beprövade utmärkta resultat, vilket bevisas av en hög kundnöjdhet, som vi kontrollerar mycket regelbundet."

"Vi erbjuder människor med avstånd till arbetsmarknaden möjligheter."

innovation

MRC planerar och driver WMO -transporter, studenttransporter och patienttransporter på uppdrag av klienter, kort sagt målgruppstransporter. Den helt organiska tillväxten var ett resultat av operativ excellens i utförandet av uppdrag. Användningen av miljövänliga fordon för alla kontrakt efter 2025 är en ambition som härrör från vår egen inneboende motivation och sociala engagemang, inte bara från kundens krav. Genom att använda smart teknik och kontinuerlig innovation vid sitt kontrollcenter arbetar Maasstad Regie Centrale (MRC) med framtiden som ingen annan. Planeringsprogramvaran som används för detta kommer från Eindhovense Pitane mobilitet, som garanterar automatisering av flera transportcentra i Rotterdam. 

Foto: Maasstad Regie Centrale

Läs också: Trevvel välkomnar nya kunder Capelle a / d IJssel

Pitane-programvara
Utskriftsvänlig, PDF och e-post