Från och med nu kan föräldrar resa med sina barn på Maasstad Regiecentrale (MRC). Genom att ladda ner gratis MRC -appen från AppStore eller PlayStore kan mormor eller morfar och ett barns föräldrar eller vårdnadshavare nu följa minut för minut var deras favorit och MRC -bussen är. Så snart bussen går mot barnet kan den redan följas till internatadressen. Så snart barnet har kommit in kan användare av MRC -appen följa bilen tills deras barn har klivit av i skolan. Returvägen på eftermiddagen kan också konsulteras på samma sätt.

användarupplevelse

MRC vill sätta resenären först. Inte bara föraren, hans körstil och bilens skick är viktiga här, användarupplevelsen kommer först när det gäller erfarenhet. Vid katastrofer på väg, till exempel förseningar, får föräldrarna till barnen på den relevanta vägen som upplever besväret ett "push -meddelande", om så önskas. Med mer information om förseningen eller den nya beräknade ankomsttiden kan du följa studenttransporten i realtid.

(texten fortsätter under bilden)
MRC vill främst fokusera på resenären.

"88% av resenärerna ger upp en användarvänlig app. Slöseri med investeringar för många transportföretag"

Innovation blir allt viktigare inom taxisektorn. Företagen utmärker sig främst på det sätt på vilket kunden upplever upplevelsen av resor. Användarupplevelsen är ett viktigt ämne som ofta får för lite uppmärksamhet under studenttransporter. 'Användarupplevelse' är känslan som en person får när han reser. 

Under de senaste åren har Eindhoven-baserade Pitane BV huvudsakligen fokuserat på dessa nyckelpunkter i utvecklingen av mobilapplikationer och är därför fortfarande ledande för andra. I praktiken handlar 'användarupplevelse' om att identifiera och ta bort hinder och göra det mycket enkelt för användare att använda mobilapplikationer. Rotterdam MRC valde Pitane Arrive -tekniken som grund.

om Maasstad Regie Centrale 

Maasstad Regie Centrale är för närvarande ett av de snabbväxande taxibolagen i Rotterdam-regionen och är verksamt inom taxitransporter och studenttransporter för kunder och persontransporter för vårdinrättningar. Företaget ställer höga krav på personalen, automatisering och resurser. 

Läs också: Boka enkelt en taxi och betala med Pitane Arrive

Maasstad Regie Centrale är för närvarande ett av de snabbväxande taxibolagen
Utskriftsvänlig, PDF och e-post