Å ikke delta på denne salgsdagen, ifølge Petra Kok, talskvinne for TUI Nederland, er kommersiell masochisme og mildt sagt ubeleilig. Fredag ​​26. november er det på tide igjen, en dag med stuntpriser og elleville rabatter. Bedrifter gjør alt de kan for å få kraften til den ene dagen til å vare så lenge som mulig. Til og med opptil elleve dager med såkalte Black Friday-rabatter under navnet «singles week» med hovedmålet å overbevise forbrukeren om å kjøpe. 

"Men å delta veldig raskt i denne måneden der bærekraft og omsorg for verden står sentralt er også noe."

Ifølge talskvinnen må ikke bare menneskene som sitter i Glasgow ta kloke avgjørelser, men vi alle. Og det gjør TUI også, mange politikere kunne ha fulgt et eksempel som kom flyvende inn med et privatfly. Reise er fortsatt populært. Det gjør verden større og utvider synet ditt. Men fremtidige generasjoner bør også kunne fortsette å nyte vakre reiser. Sammen må vi være litt mer økonomiske med verden og derfor også litt mer bevisste når vi reiser.

God fredag

Fredag ​​26. november ønsker TUI kun å vise de turene som ligger under Rettferdig reise høst, så reis med støtte til lokalsamfunnet og økonomien, et opphold på et av de 800 hotellene i TUI-serien med et miljømerke og en investering i å gjøre mobilitet mer bærekraftig.

nyt en naturferie

Ifølge Kok skal man ikke bare snakke om hva man ønsker å bidra med, men også gjøre noe. Det er urealistisk å tro at vi ikke skal reise i det hele tatt. Så senere reiser vi bedre og kanskje litt mindre. Det siste året har også medført mye innovasjon, kreativitet og refleksjon. TUI har brukt tiden til å kartlegge nøye hvor og hvordan feriereiser kan gi et større bidrag til mennesker og miljø på feriedestinasjonene. Og det har ført til introduksjon fra Fair Travel, (h) rettferdig på ferie.

bærekraftig ferie

Under en bærekraftig ferie vil du ikke mangle luksus, komfort, klasse og stil. Alt du forventer på en "normal" ferie er også her. Men visse ting har blitt tenkt på her, og det er gjort veldig bevisste valg. Frukten til frokost kommer for eksempel fra frukthagen like utenfor landsbyen. Også sitronskiven i cocktailen. Den atmosfæriske belysningen i restauranten fungerer på solenergi, og det meste av vinen kommer fra vinbønder i regionen. Noen ganger kan du besøke vingårdene sammen med din lokale guide, som de har trent i TUI Academy.

rettferdig reise

Ved å bestille denne ferien bidrar du også til mer bærekraftige transportformer. Både til lands og i lufta. Investere sammen i biodrivstoff til flyene sine og i elektrisk veitransport. Hvis du bestiller en rettferdig reiseferie med TUI, inkluderer dette et bidrag på 2 pp og TUI dobler dette til 4 euro. Det høres kanskje ikke så mye ut, men hvis du legger sammen alle disse bidragene på ett år, kan de investere seriøst og strukturelt i en bærekraftig fremtid.

Les også: Volvo Cars signerte erklæring på COP26

Under embargo – Petra Kok fra TUI Nederland
Utskriftsvennlig, PDF og e-post